?‍?Найкращі Шефи світу готують на ?Monolith kamado grill?DARIO CECCHINI та RENÉ KALOBIUS

Зустрічаються два чудових Шефа, DARIO CECCHINI та RENÉ KALOBIUS – два Амбассадора Моноліта, і дають життя рецепту, який об’єднує дві культури. Італії та Німеччини. Тоскано-німецький рецепт, а точніше, рецепт, повністю розроблений на «Моноліті», тому що «Моноліт»-одна з небагатьох систем приготування їжі з вогнем, здатною ідеально адаптуватися до кулінарних традицій кожної країни.

Наші kamado дозволяють вам це, тобто здійснити чудову подорож по всьому світу за рецептами Monolith.

 

РЕЦЕПТ: ЯЛОВИЧИЙ АНТРЕКОТ “BAVETTA DI MANZO” НА ГРИЛІ З ОВОЧАМИ ГРИЛЬ І ХЛІБОМ З КУКУРУЗИ

Стейк на грилі з міксом овочів на грилі та кукурудзяним хлібом, ідеально приготований в камадо. Основна ідея полягає в приготуванні м’яса у простому, італійському стилі, приготованому на грилі безпосередньо на сильному вогні та овочів на грилі, але в режимі випікання, тобто за допомогою відсікачів полум’я.

Окрім Даріо Чеккіні та Рене Калобіуса, у приготуванні Баветти брав участь Ріккардо Річчі, майстер гриля та права рука Даріо Чеккіні. Окрім підтримки Даріо протягом 18 років у м’ясних лавках та ресторанах у Пансано, Ріккардо також має власний бізнес-ресторан під брендом Motomacellaio.

Для цього рецепту ми використовували модель Monolith LeChef в режимі прямого жару, тобто як гриль для приготування стейка, так і в непрямому (режим випічки)  для приготування хліба та овочів.

ОВОЧЕВИЙ САЛАТ НА ГРИЛІ

Інгредієнти (інгредієнти приблизно для 6 осіб)

  • 1 пучок зеленої спаржі
  • 2 цибулі порей
  • 6 молодих кабачків
  • 4 червоних цибулини
  • 1 фенхель
  • 3 цикорій
  • 1 біла цибуля
  • 12-15 невеликих помідорів
  • Білий винний оцет
  • Оливкова олія Extra virgin
  • Цукор
  • сіль
  • перець

ПІДГОТОВКА ДЛЯ ГОТУВАННЯ ОВОЧІВ

Підготуйте гриль Monolith для непрямого приготування за допомогою дефлекторних каменів і розігрійте його приблизно до 150 ° C. Промийте всі інгредієнти під проточною водою. Нам знадобиться лише біла частина цибулі – порею, зрізжте верхню зелену частину. Розріжте білу частину на дві частини. Викладіть усі інгредієнти, крім спаржі, на верхній рівень і закрийте кришку. Приблизно через 25 хв. додати спаржу і підвищити температуру приблизно до 180 ° C. Запікайте ще 10-15 хвилин на закритому грилі. Зніміть овочі з гриля, дайте їм трохи охолонути, а потім видаліть шкірку або зовнішнє листя цибулі, цибулі-порею, цикорію та фенхелю. Помідори розрізати навпіл, а овочі, що залишилися, нарізати не надто дрібними шматочками і покласти в миску. Приправити цукром, сіллю, перцем, білим винним оцтом та оливковою олією.
Подавати салат можна теплим або холодним.

 

Хліб з кукурудзи на грилі з часником, оливковою олією та пармезаном

Інгредієнти

  • 2 кукурудзяні хліба середнього розміру
  • 1 пучок зеленої цибулі
  • Оливкова олія Extra virgin
  • Дрібно натертий пармезан

ПІДГОТОВКА

Цибулю нарізати тонкими кільцями. Розріжте хліб тричі вздовж і тричі поперек і обережно притисніть його. Розкладіть нарізану зелену цибулю у нарізки хліба і збризніть оливковою олією, а потім додайте дрібно натертий сир пармезан. Знову притисніть хліб і покладіть його на решітку з овочами на середньому рівні. Найкраще це робити в кінці, тому що для приготування хліба потрібно всього близько 12-15 хвилин. Після приготування дайте йому трохи охолонути і розламайте його на великі шматки.

Антрекот яловичий

Інгредієнти:

  • 1 антрекот з яловичини вагою близько 1,2 кг
  • Вино к’янті
  • Оливкова олія Extra virgin
  • сіль морська
  • перець

Додайте до камадо близько 2 кг деревного вугілля і розпаліть вугілля.Закрийте кришку і дайте йому нагрітися принаймні 20 хвилин.

Стабілізуйте температуру близько 225 ° C.

Покладіть м’ясо на решітку і закрийте кришкою.

Час від часу перевертайте м’ясо, поки воно не досягне бажаного приготування. Антрекот, як правило, готуються дуже швидко за 6 максимум 9 хвилин

Перед тим як нарізати м’ясо, дайте йому відпочити кілька хвилин, а потім приправте його К’янті, сіллю, перцем та оливковою олією екстра

Dario Cecchini

Даріо Чеккіні не потребує представлення, він настільки найвідоміший м’ясник у світі, що Netflix присвятив йому другий епізод шостого сезону серіалу «Chefs table». Різник вісім поколінь, 250 років, переходячи від батька до сина. Як жоден інший Даріо Чеккіні вдалося передати свою історію, історію своєї країни, кулінарні традиції своєї Тоскани, своєї родини, кухні своєї бабусі. Історія, розказана з пристрастю на весь світ, яка зробила його найвідомішим м’ясником у світі.

Щоб найкраще описати Даріо, ми просто беремо уривок з його веб -сайту, слова самого Даріо, тому що вони повністю відображають його думку: «Для мене людина повинна бути схожа на дерево: коріння на землі та листя на небі. Тобто вона повинна міцно впиратися в традиції, брати з них кулінарні натхнення, а голову – у сучасність, вільно творити з відповідальністю та здоровим глуздом ». Відкриті для всього світу, але завжди пов’язані зі своєю землею. Даріо Чеккіні – посол бренду Monolith.

DARIO CECCHINI МОЖЕТЕ ЗНАЙТИ:

ANTICA MACELLERIA CECCHINI 

Via XX Luglio, 11 | 50022 Panzano In Chianti | Флоренція

Тел. +39 055 85 20 20

info@dariocecchini.com | www.dariocecchini.com

RENÉ KALOBIUS

Рене Калобіус вже може озирнутися на багато значного досвіду своєї кар’єри. Це, перш за все, його тривалі кулінарні подорожі по всьому світу в таких країнах, як Тенеріфе, Індонезія, Намібія та Коста -Ріка, які мали вирішальний вплив на його стиль приготування їжі.

Якість продукту, з яким він працює, є найважливішою вимогою для нього, адже це завжди в основі його страв. У поєднанні з різними ароматами та смаками світу кожна страва дає новий вибух смаку.

У 2016 році, на піку своєї кар’єри, він отримав найвищу нагороду, зірку Мішлена за свої зусилля щодо ресторану -ресторану готелю Park Hotel Surenburg у Херстелі Різенбек (Німеччина). Цей момент ознаменував до і після його кар’єри.

Після кількох подорожей та вражень по всьому світу Калобіус здійснив свою мрію. Через два роки після зірки Мішлен вони з дружиною Гілою розпочали новий, більш особистий проект. З тих пір вони керують невеликим маєтком у Тоскані, де займаються виробництвом олії та пропонують курси для любителів барбекю.

Категорії:
Grills & BBQ, Новини, Поради, Рецепти
Відгуки
Поки немає жодного відгуку.
Написати відгук
Ваш відгук
Ім'я
Email

Всі результати пошуку