?Реберця BBQ, рецепт який ви не забудете ніколи?

Свинні Реберця BBQ Рецепт :

  • Реберця 1.5 кг
  • Цибуля – 3 шт.
  • Часник – 2 головки
  • Морква – 2 шт.
  • стебла селери
  • Червоне вино – 350 мл .
  • Розмарин свіжий
  • Листя лаврове
  • Перець духмяний
  • Олія
  • Сіль

На соус BBQ :

  • Кетчуп – 400 г.
  • Гірчиця – 1 ложка.
  • Мед – 70 г.
  • Винний оцет (бальзаміко) – 1 ложка
  • Часник – 5 зубців
  • Чілі – 1-2 шт.
  • Соус соєвий – 60 мл.
  • Соус Вустерський – 40 мл.
  • Цибуля червона – 2 шт.
  • Паприка копчена сушена – 1.5 ложки.
  • Чорнослив копчений – 4 шт.

Реберця очищаємо ножем від мясних плівок, маринуємо з овочами та червоним вином , овочі нарізаємо скибочками товщиною в 1 см. , реберця смаруємо олією ,солимо ,заливаємо вином ,додаємо розмарин , перець духмяний ,листь лавровий ,овочі ,вимішуємо ,та даємо замаринуватись (найкраще на добу в холодильнику ,важливо щоб реберця були занурені в маринаді ).

Гриль нагріваємо до 120-140 с з відсікачем жару.

Виймаємо з маринаду , цідимо овочі ,рідину залишаємо (це буде база на соус)

Овочі обсмажуємо на олії ,додаємо масло , заливаємо вином з маринаду .Готуємо 20 хв. ,цідимо та відставляємо на потім .

Реберця обсмажуємо з кожної сторони та загортаємо у фольгу з розмарином та часником,кладемо на 1.5 години на гриль ,кожні 30 хв. треба перевертати.

Тим часом робимо соус BBQ :

В мисці змішуємо кетчуп ,гірчицю ,мед ,соєвий соус ,вустерський соус, винний оцет, дрібненько нарізаємо часник, чілі, червону цибулю , обсмажуємо на маслі ,додаємо дрібно нарізанний чорнослив, усе це заливаємо редукцією з червоного вина ,додаємо мікс з кетчупу та соусів ,заготувати, скуштувати, та відставити ?

Реберця розгортаємо ,смаруємо соусом та ставимо на підставці грилювати далі з закритою кришкою приблизно на 1 год .

Кожні 15 хв. треба смарувати маринадом ,пекти до моменту коли м’ясо буде з легкістю відділятись від кістки .

Порада – на протязі грилювання підсипайте щепу для копчення ,це придасть характерний аромат BBQ вашим стравам.

Вуаля ! Незабутні реберця – готові ,насолоджуйтесь !

Купіть гриль у Львові, Одесі чи Києві з доставкою або самовивозом, і вирушайте на пікнік або дачу. Адже сучасний гриль здатний замінити цілу кухню.

Відпочинок на природі стане яскравішим, смачнішим і запам’ятається вам на довго.

Смакуйте нові кулінарні шедеври приготовані на сучасних грилях .?⁣⁣⠀
⁣⁣⠀
Замовляйте на сайті та готуйте з задоволенням разом з MONOLITH GRILL ,BROIL KING та BIG GREEN EGG⠀? Picnicmarket.com.ua

? +380 (67) 320 21 20 (швидка консультація у Viber)⁣⁣⠀⁣⁣⠀⁣⁣⠀
⁣⁣⠀⁣⁣⠀⁣⁣⠀
⁣⁣?КИЇВ⁣⁣⠀⁣⁣⠀⁣⁣⠀⁣⁣⠀⁣⁣⠀
«Камінін Київ»⁣⁣⠀⁣⁣⠀⁣⁣⠀⁣⁣⠀⁣⁣⠀
Адреса: м. Київ, пр. Степана Бандери, 8/2⁣⁣⠀⁣⁣⠀⁣⁣⠀⁣⁣⠀⁣⁣⠀
Телефон:068 320 00 88⁣⁣⠀⁣⁣⠀⁣⁣⠀⁣⁣⠀⁣⁣⠀
⁣⁣⠀⁣⁣⠀⁣⁣⠀⁣⁣⠀⁣⁣⠀
?ЛЬВІВ⁣⁣⠀⁣⁣⠀⁣⁣⠀⁣⁣⠀⁣⁣⠀
«Камінін Львів»⁣⁣⠀⁣⁣⠀⁣⁣⠀⁣⁣⠀⁣⁣⠀
Адреса: м. Львів, вул. Зелена 111⁣⁣⠀⁣⁣⠀⁣⁣⠀⁣⁣⠀⁣⁣⠀
Телефон:067 347 63 16⁣⁣⠀⁣⁣⠀⁣⁣⠀⁣⁣⠀⁣⁣⠀
⁣⁣⠀⁣⁣⠀
⁣⁣⠀⁣⁣⠀
?ОДЕСА⁣⁣⠀⁣⁣⠀⁣⁣⠀⁣⁣⠀⁣⁣⠀
«Камінін Одеса»⁣⁣⠀⁣⁣⠀⁣⁣⠀⁣⁣⠀⁣⁣⠀
Адреса: м. Одеса, вул. Толбухіна, 135, ТЦ “Мега Дом” (Новий), павільйон 8⁣⁣⠀⁣⁣⠀⁣⁣⠀⁣⁣⠀⁣⁣⠀
Телефон:067 322 49 85⁣⁣⠀⁣⁣⠀⁣⁣⠀⁣⁣⠀⁣⁣⠀
⁣⁣⠀⁣⁣⠀⁣⁣⠀⠀⁣⁣⠀⁣⁣⠀
⁣⁣⠀⁣⁣⠀⁣⁣⠀
?ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ ⁣⁣⠀⁣⁣⠀⁣⁣⠀⁣⁣⠀⁣⁣⠀⁣⁣⠀
“Камінін Хмельницький”, вул. Т. Шевченка, 42⁣⁣⠀⁣⁣⠀⁣⁣⠀⁣⁣⠀⁣⁣⠀⁣⁣⠀
тел: 067 111 25 00⁣⁣⠀⁣⁣⠀⁣⁣⠀⁣⁣⠀⁣⁣⠀⁣⁣⠀

Категорії:
Grills & BBQ, Поради, Рецепти
Поділитися
Відгуки
Поки немає жодного відгуку.
Написати відгук
Ваш відгук
Ім'я
Email

Всі результати пошуку