?Реберця BBQ, рецепт який ви не забудете ніколи?
Свинні Реберця BBQ Рецепт :
- Реберця 1.5 кг
- Цибуля – 3 шт.
- Часник – 2 головки
- Морква – 2 шт.
- стебла селери
- Червоне вино – 350 мл .
- Розмарин свіжий
- Листя лаврове
- Перець духмяний
- Олія
- Сіль
На соус BBQ :
- Кетчуп – 400 г.
- Гірчиця – 1 ложка.
- Мед – 70 г.
- Винний оцет (бальзаміко) – 1 ложка
- Часник – 5 зубців
- Чілі – 1-2 шт.
- Соус соєвий – 60 мл.
- Соус Вустерський – 40 мл.
- Цибуля червона – 2 шт.
- Паприка копчена сушена – 1.5 ложки.
- Чорнослив копчений – 4 шт.
Реберця очищаємо ножем від мясних плівок, маринуємо з овочами та червоним вином , овочі нарізаємо скибочками товщиною в 1 см. , реберця смаруємо олією ,солимо ,заливаємо вином ,додаємо розмарин , перець духмяний ,листь лавровий ,овочі ,вимішуємо ,та даємо замаринуватись (найкраще на добу в холодильнику ,важливо щоб реберця були занурені в маринаді ).
Гриль нагріваємо до 120-140 с з відсікачем жару.
Виймаємо з маринаду , цідимо овочі ,рідину залишаємо (це буде база на соус)
Овочі обсмажуємо на олії ,додаємо масло , заливаємо вином з маринаду .Готуємо 20 хв. ,цідимо та відставляємо на потім .
Реберця обсмажуємо з кожної сторони та загортаємо у фольгу з розмарином та часником,кладемо на 1.5 години на гриль ,кожні 30 хв. треба перевертати.
Тим часом робимо соус BBQ :
В мисці змішуємо кетчуп ,гірчицю ,мед ,соєвий соус ,вустерський соус, винний оцет, дрібненько нарізаємо часник, чілі, червону цибулю , обсмажуємо на маслі ,додаємо дрібно нарізанний чорнослив, усе це заливаємо редукцією з червоного вина ,додаємо мікс з кетчупу та соусів ,заготувати, скуштувати, та відставити ?
Реберця розгортаємо ,смаруємо соусом та ставимо на підставці грилювати далі з закритою кришкою приблизно на 1 год .
Кожні 15 хв. треба смарувати маринадом ,пекти до моменту коли м’ясо буде з легкістю відділятись від кістки .
Порада – на протязі грилювання підсипайте щепу для копчення ,це придасть характерний аромат BBQ вашим стравам.
Вуаля ! Незабутні реберця – готові ,насолоджуйтесь !
Купіть гриль у Львові, Одесі чи Києві з доставкою або самовивозом, і вирушайте на пікнік або дачу. Адже сучасний гриль здатний замінити цілу кухню.
Відпочинок на природі стане яскравішим, смачнішим і запам’ятається вам на довго.⠀
Смакуйте нові кулінарні шедеври приготовані на сучасних грилях .?⠀
⠀
Замовляйте на сайті та готуйте з задоволенням разом з MONOLITH GRILL ,BROIL KING та BIG GREEN EGG⠀? Picnicmarket.com.ua⠀
? +380 (67) 320 21 20 (швидка консультація у Viber)⠀⠀⠀
⠀⠀⠀
?КИЇВ⠀⠀⠀⠀⠀
«Камінін Київ»⠀⠀⠀⠀⠀
Адреса: м. Київ, пр. Степана Бандери, 8/2⠀⠀⠀⠀⠀
Телефон:068 320 00 88⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀
?ЛЬВІВ⠀⠀⠀⠀⠀
«Камінін Львів»⠀⠀⠀⠀⠀
Адреса: м. Львів, вул. Зелена 111⠀⠀⠀⠀⠀
Телефон:067 347 63 16⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀
⠀⠀
?ОДЕСА⠀⠀⠀⠀⠀
«Камінін Одеса»⠀⠀⠀⠀⠀
Адреса: м. Одеса, вул. Толбухіна, 135, ТЦ “Мега Дом” (Новий), павільйон 8⠀⠀⠀⠀⠀
Телефон:067 322 49 85⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀
?ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀
“Камінін Хмельницький”, вул. Т. Шевченка, 42⠀⠀⠀⠀⠀⠀
тел: 067 111 25 00⠀⠀⠀⠀⠀⠀