Рецепт🍆 баклажан гриль з зеленим песто та сирами🧀

Половинки баклажанів на грилі з песто та сирами

 

*Баклажани – 2 шт.

*Помідори черрі – 200 г.

*Моцарела – 80 г.

*Бринза – 80 г.

*Зелене песто – 60 г.

*Зелена петрушка – 1 пучок

*Оливкова олія, сіль і перець.

Баклажани розрізати уздовж, зробити надрізи у внутрішній частині в виді клітинки. Посолити, додати оливкову олію та перець і замаринувати. Помідори розрізати на часточки, сири натерти, зелену петрушку дрібно нарізати. Зелене песто ви можете зробити самі або купити вже готове. (своє завжди смачніше)

Зелене песто інгредієнти:

• базилік – 100 г

• кедрові горішки – 30 г

• твердий сир (найкраще пармезан) – 50 г

• оливкова олія – ​​120 мл

• часник – 3 зуб.

• сіль

Горішки підсмажити трішки, базилік, часник нарізати, пармезан натерти, все це помістити до чаші блендеру, додати сіль, оливкову олію та зблендерувати, але не занадто, щоб залишились часточки, так виходить набагато смачніше.

Гриль розігріти до 200  °C

Баклажани викласти на решітку внутрішньою стороною, смажити близько 6 хв., перевернути, змастити песто, посипати сирами, помідорами та закрити кришку гриля ще на 6 хв. На сам кінець додайте ще трішки песто та посипте зеленою петрушкою.

 

 

Категорії:
Grills & BBQ, Новини, Поради, Рецепти
Відгуки
Поки немає жодного відгуку.
Написати відгук
Ваш відгук
Ім'я
Email

Всі результати пошуку