?♨️?Рецепт рвана свинина ?”PULLED PORK”?

Рвана свинина – це м’ясо повільного приготування, розібране на волокна, популярно в Америці як наповнювач для бургерів, хотдогов, такосів і сендвічів. Готується дуже довго, всередньому 6-8 годин! Незвичайно м’яке і соковите, варто приготувати!

2 кг свинячого ошийка або плеча (без кістки, одним шматком)
2 ст.л порошку паприки
2 ст.л кайенского перцю
100 гр коричневого цукру
2 ст.л солі
Чорний перець
4 ст.л гірчиці

приготування:

Для маринаду змішати всі сухі інгредієнти.
М’ясо вимити й обсушити паперовими рушниками.
Гірчицю розподілити по поверхні м’яса і добряче втерти його. Потім обсипати сумішшю спецій і також ретельно їх втерти. Може здатися, що спецій буде багато, так і повинно бути. Їх потрібно все без залишку втерти в м’ясо. М’ясо загорнути в харчову плівку або в пакет так, щоб весь маринад добре до нього прилип і між плівкою і м’ясом практично не було повітря. Залишити в холодильнику на 24-36 годин. М’ясо має промаринуватися як мінімум ніч.

На наступний день: прогріти гриль до 120 ° С / електричний до 150 ° С / конвекція 100 ° С / газовий до 120. З м’яса зняти плівку, обсмажити з усіх боків і викласти на жарочну форму, можна загорнути у фольгу, або рукав для печення. Поставити форму в гриль з відсікачем жару(якщо у вас гриль керамічний kamado). Запікати м’ясо 6 годин.
Після закінчення часу м’ясо вийняти з гриля і дати йому трохи охолонути. За допомогою двох вилок розділити його на волокна. Пулд Порк готовий! Зазвичай в пулд Порк додають трохи соусу барбекю і ретельно змішують або обсмажують трохи на сковорідці. Булочки для гамбургерів розрізають навпіл, з двох сторін змащують майонезом, кетчупом і соусом барбекю і начиняють м’ясом і капустяним салатом.Можно подавати в мексиканських коржиках такос з корейською морквою, сиром чеддар і соусом сальса. Дуже смачно!

Категорії:
Grills & BBQ, Без категорії, Рецепти
Відгуки
Поки немає жодного відгуку.
Написати відгук
Ваш відгук
Ім'я
Email

Всі результати пошуку