? Рецепт?Пікантні копчені крильця з соусом “гірчично-медовий чилі”

Пікантні копчені крильця з соусом “гірчично-медовий чилі”

Курячі крильця – одна з найпопулярніших страв з гриля ! По-перше, якщо їх добре приготувати, вони нереально смачні! По-друге, дуже доступні, так що їх можна дозволити собі мало не кожен день. Спробуйте приготувати курячі крильця за моїм рецептом, вам обов’язково сподобається.

    Складники:

  • Курячі крильця – 1 кг.
  • Соєвий соус – 250 мл.
  • Табаско – 1 ч. ложка
  • Цукор коричневий – 1 ст. ложка
  • Оцет яблучний – 1 ст. ложка
  • Кетчуп звичайний – 250 гр.
  • Паприка суш. копчена – 2 ст. ложки
  • Часник гранульований – 1 ст. ложка
  • Чебрець
  • Кунжут (смажений)
  • Сіль (на смак)
    • Соус:

    • Гірчиця американська – 2 ст. ложки
    • Оливкова олія – 150 мл.
    • Часник свіжий – 3 зубці
    • Мед – 2 ст. ложки
    • Чилі свіжий – 1 шт

.

Спосіб приготування

1. Курячі крила виверніть, щоб вони зламалися в суглобі, після чого розріжте їх ножем.
2. Соєвий соус, табаско, кетчуп, оцет та цукор – змішайте у мисці, вимішайте з крилами, додайте сухі спеції та ретельно замаринуйте, після чого обгорніть харчовою плівкою та відправте у холодильник на ніч.
3. Розігрійте ваш гриль до 180 – 200 ℃ (поставте відсікач жару якщо гриль керамічний “камадо”)
4. Випікайте при закритому грилі до 35 хвилин, що 10 хвилин перевертаючи.
5. Для соусу змішайте в мисці гірчицю з медом, вливайте оливу тонким струменем, інтенсивно мішаючи віничком для збивання. Додайте дрібно нарізаний часник, чилі, трішки оцту, сіль (на смак)
6. Вже готові крильця змастіть соусом, та посипте смаженим кунжутом.

Грилюйте разом з picnicmarket

Найсмачніші крильця виходять на керамічному грилі від “Monolith Kamado Grill”, адже завдяки вугіллю та системі для подачі тріски для копчення – ваша страва отримає неперевершений аромат та смак !

Категорії:
Grills & BBQ, Поради, Рецепти
Відгуки
Поки немає жодного відгуку.
Написати відгук
Ваш відгук
Ім'я
Email

Всі результати пошуку