??Запечена свиняча вирізка у беконі, рецепт??
Соковита, свиняча вирізка у хрусткому беконі – чудове поєднання яке не залишить байдужим вас і ваших гостей ! Приготування на керамічному вугільному грилі – надасть неперевершенний смак та аромат вашій страві !
- Свиняча вирізка – 600 гр.
- Бекон сирокопчений – 350 гр.
- Чебрець свіжий
- Часник – 3 зубці
- Гірчиця американська – 40 гр.
- Паприка копчена – 1 ст. л.
- Перець чилі суш. – на смак
- Сіль – на смак
- Перець – на смак
- Оливкова олія
Приготування : Вирізку зачистити від плівок, змастити оливковою олією, посолити, натерти паприкою, чилі та гірчицею, додати дрібно нарізаний часник та чебрець, залишити на 1 год маринуватися. Бекон викласти нахлистом так щоб обернути м’ясо повністю. Загорнути у фольгу та пекти при температурі 140 °C, 30 хв з відсікачем жару, якщо ви готуєте на керамічному грилі kamado. М’ясо всередині має мати температуру 70 °C ,після чого розгорнути та обсмажити з усіх сторін до золотистого кольору, нарізати на медальйони.
Насолоджуйтесь вашою неперевершеною стравою на грилі вугільному чи газовому ! В нашому магазині ви знайдете усе необхідне, щоб ваш пікнік був винятковий, та дивував вас та ваших гостей якістю та неперевершеним смаком !