Дошка для копчення риби Monolith Classic / LeChef

 68,2
Доступно під замовлення
  • Опис

    Копчена риба на дошці – старовинний і улюблений спосіб приготування риби на відкритому вогні. Звичний у всьому світі, а особливо у скандинавських країн. Приготована на вугіллі риба – це не тільки смачна страва, цікавим та незабутнім стає сам процес приготування. Дошка для копчення риби підходять виключно для грилів MONOLITH модифікації Classic і LeChef.


    Всі металеві елементи з нержавіючої сталі, тому вимити їх можна в посудомийній машині.
    Дерев’яна поверхня з бука, дошка багаторазова, можуть використовуватися дві сторони дошки.
    За рахунок відображення тепла від кришки гриля відбувається рівномірне нагрівання риби.

  • Відгуки (0)
    Поки немає жодного відгуку. Станьте першим.
    Написати відгук
    Ваш відгук
    Ваша оцінка
    Ім'я
    Email