Дошка для копчення риби Monolith Classic / LeChef
€ 68,2
- Опис
Копчена риба на дошці – старовинний і улюблений спосіб приготування риби на відкритому вогні. Звичний у всьому світі, а особливо у скандинавських країн. Приготована на вугіллі риба – це не тільки смачна страва, цікавим та незабутнім стає сам процес приготування. Дошка для копчення риби підходять виключно для грилів MONOLITH модифікації Classic і LeChef.
Всі металеві елементи з нержавіючої сталі, тому вимити їх можна в посудомийній машині.
Дерев’яна поверхня з бука, дошка багаторазова, можуть використовуватися дві сторони дошки.
За рахунок відображення тепла від кришки гриля відбувається рівномірне нагрівання риби. - Відгуки (0) Поки немає жодного відгуку. Станьте першим.Написати відгук