Електричні грилі

Електрогриль – для професіоналів тільки краще

Електрогриль дає можливість відчути смак звичних страв по-новому. Риба, овочі, м’ясо – всі ці продукти набувають інші відтінки, при цьому всі їхні корисні речовини зберігаються, так як готуються без масла і жиру.

Професійні електричні грилі мають масу функцій, які дозволяють налаштувати оптимальний режим приготування кожного з продуктів. І ще одна перевага в тому, що практично всі імениті бренди, наприклад, Muurikka і ін., дають гарантію на електрогрилі близько 10 років.

Способи приготування, потужність, температура – все, що важливо для кулінара

Є можливість вибрати ступінь підігріву електрогрилі в залежності від необхідного ступеня обсмажування стейка. Також ви можете змінювати насадки і пластини в залежності від страви, яка готується. Для зручного і точного контролю професійний електрогриль обладнаний терморегулятором. Такі пристрої мають потужність понад 2 кВт, а це означає, що вони швидко нагріваються. Продукти, відповідно, готуються швидше, залишаючись при цьому соковитими. Сферична або циліндроподібна форма електрогрилю закритого типу скорочує час завдяки ефекту приготування в каструлі.

Максимальна температура – 300 градусів. Щоб нагрівальний елемент не перегрівався і не підгорав, застосовуються термостійкі матеріали.

Конструкція, габарити і спосіб установки електрогриль – це також потрібно враховувати

Електрогрилі можуть мати різні габарити: бути портативними або великих розмірів. Вони можуть розташовуватися на столі або на підлозі. В інтернет-магазині Picnicmarket ви можете купити електрогриль двох видів:

  • контактний – їжа при приготуванні контактує з нагрівальним елементом;
  • безконтактний – продукти готуються завдяки спеку, що виходить від тенів, перебуваючи на деякій відстані від них.

Притискний електрогриль підходить для приготування овочів і стейків. Вони отримують хрустку скоринку, а сік зберігається всередині. Безконтактний електрогриль більше підходить для обсмажування курки.

При виборі враховуйте, як багато порцій припаде готувати одночасно. Якщо заклад невеликий, рекомендуємо купити електричний гриль на 2-6 порцій. Якщо потік клієнтів великий, краще замовити пристрій на 12-15 порцій. В даному випадку найбільш зручними будуть прямокутні електрогрилі, які добре вписуються в кухонний простір.

Ще один плюс – наявність знімних панелей і пластин для смаження. Такий електрогриль максимально універсальний. Так, ціна – вище, але і продуктивність – набагато краще.

Електрогриль можна купити і для будинку теж, але встановлювати його доведеться в приміщенні або там, де є доступ до мережі. До речі, на ньому також можна підігрівати їжу при невисоких температурах.

Догляд за електрогрилем максимально простий, оскільки немає відкритого вогню, кіптяви і сажі. Все, що потрібно, – час від часу очищати його робочі поверхні звичайними миючими та миючими засобами.

Всі результати пошуку