Блог

🔥Реберця BBQ, рецепт який ви не забудите ніколи🔥

🔥Реберця BBQ, рецепт який ви не забудите ніколи🔥

Свинні Реберця BBQ Рецепт :

  • Реберця 1.5 кг
  • Цибуля – 3 шт.
  • Часник – 2 головки
  • Морква – 2 шт.
  • стебла селери
  • Червоне вино – 350 мл .
  • Розмарин свіжий
  • Листя лаврове
  • Перець духмяний
  • Олія
  • Сіль

На соус BBQ :

  • Кетчуп – 400 г.
  • Гірчиця – 1 ложка.
  • Мед – 70 г.
  • Винний оцет (бальзаміко) – 1 ложка
  • Часник – 5 зубців
  • Чілі – 1-2 шт.
  • Соус соєвий – 60 мл.
  • Соус Вустерський – 40 мл.
  • Цибуля червона – 2 шт.
  • Паприка копчена сушена – 1.5 ложки.
  • Чорнослив копчений – 4 шт.

Реберця очищаємо ножем від мясних плівок, маринуємо з овочами та червоним вином , овочі нарізаємо скибочками товщиною в 1 см. , реберця смаруємо олією ,солимо ,заливаємо вином ,додаємо розмарин , перець духмяний ,листь лавровий ,овочі ,вимішуємо ,та даємо замаринуватись (найкраще на добу в холодильнику ,важливо щоб реберця були занурені в маринаді ).

Гриль нагріваємо до 120-140 с з відсікачем жару.

Виймаємо з маринаду , цідимо овочі ,рідину залишаємо (це буде база на соус)

Овочі обсмажуємо на олії ,додаємо масло , заливаємо вином з маринаду .Готуємо 20 хв. ,цідимо та відставляємо на потім .

Реберця обсмажуємо з кожної сторони та загортаємо у фольгу з розмарином та часником,кладемо на 1.5 години на гриль ,кожні 30 хв. треба перевертати.

Тим часом робимо соус BBQ :

В мисці змішуємо кетчуп ,гірчицю ,мед ,соєвий соус ,вустерський соус, винний оцет, дрібненько нарізаємо часник, чілі, червону цибулю , обсмажуємо на маслі ,додаємо дрібно нарізанний чорнослив, усе це заливаємо редукцією з червоного вина ,додаємо мікс з кетчупу та соусів ,заготувати, скуштувати, та відставити 😊

Реберця розгортаємо ,смаруємо соусом та ставимо на підставці грилювати далі з закритою кришкою приблизно на 1 год .

Кожні 15 хв. треба смарувати маринадом ,пекти до моменту коли м’ясо буде з легкістю відділятись від кістки .

Порада – на протязі грилювання підсипайте щепу для копчення ,це придасть характерний аромат BBQ вашим стравам.

Вуаля ! Незабутні реберця – готові ,насолоджуйтесь !

Купіть гриль у Львові, Одесі чи Києві з доставкою або самовивозом, і вирушайте на пікнік або дачу. Адже сучасний гриль здатний замінити цілу кухню.

Відпочинок на природі стане яскравішим, смачнішим і запам’ятається вам на довго.

Смакуйте нові кулінарні шедеври приготовані на сучасних грилях .🔥⁣⁣⠀
⁣⁣⠀
Замовляйте на сайті та готуйте з задоволенням разом з MONOLITH GRILL ,BROIL KING та BIG GREEN EGG⠀👉 Picnicmarket.com.ua

📲 +380 (67) 320 21 20 (швидка консультація у Viber)⁣⁣⠀⁣⁣⠀⁣⁣⠀
⁣⁣⠀⁣⁣⠀⁣⁣⠀
⁣⁣📌КИЇВ⁣⁣⠀⁣⁣⠀⁣⁣⠀⁣⁣⠀⁣⁣⠀
«Камінін Київ»⁣⁣⠀⁣⁣⠀⁣⁣⠀⁣⁣⠀⁣⁣⠀
Адреса: м. Київ, пр. Степана Бандери, 8/2⁣⁣⠀⁣⁣⠀⁣⁣⠀⁣⁣⠀⁣⁣⠀
Телефон:068 320 00 88⁣⁣⠀⁣⁣⠀⁣⁣⠀⁣⁣⠀⁣⁣⠀
⁣⁣⠀⁣⁣⠀⁣⁣⠀⁣⁣⠀⁣⁣⠀
📌ЛЬВІВ⁣⁣⠀⁣⁣⠀⁣⁣⠀⁣⁣⠀⁣⁣⠀
«Камінін Львів»⁣⁣⠀⁣⁣⠀⁣⁣⠀⁣⁣⠀⁣⁣⠀
Адреса: м. Львів, вул. Зелена 111⁣⁣⠀⁣⁣⠀⁣⁣⠀⁣⁣⠀⁣⁣⠀
Телефон:067 347 63 16⁣⁣⠀⁣⁣⠀⁣⁣⠀⁣⁣⠀⁣⁣⠀
⁣⁣⠀⁣⁣⠀
⁣⁣⠀⁣⁣⠀
📌ОДЕСА⁣⁣⠀⁣⁣⠀⁣⁣⠀⁣⁣⠀⁣⁣⠀
«Камінін Одеса»⁣⁣⠀⁣⁣⠀⁣⁣⠀⁣⁣⠀⁣⁣⠀
Адреса: м. Одеса, вул. Толбухіна, 135, ТЦ “Мега Дом” (Новий), павільйон 8⁣⁣⠀⁣⁣⠀⁣⁣⠀⁣⁣⠀⁣⁣⠀
Телефон:067 322 49 85⁣⁣⠀⁣⁣⠀⁣⁣⠀⁣⁣⠀⁣⁣⠀
⁣⁣⠀⁣⁣⠀⁣⁣⠀⠀⁣⁣⠀⁣⁣⠀
⁣⁣⠀⁣⁣⠀⁣⁣⠀
📌ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ ⁣⁣⠀⁣⁣⠀⁣⁣⠀⁣⁣⠀⁣⁣⠀⁣⁣⠀
“Камінін Хмельницький”, вул. Т. Шевченка, 42⁣⁣⠀⁣⁣⠀⁣⁣⠀⁣⁣⠀⁣⁣⠀⁣⁣⠀
тел: 067 111 25 00⁣⁣⠀⁣⁣⠀⁣⁣⠀⁣⁣⠀⁣⁣⠀⁣⁣⠀

Азіатська кухня на грилі Monolith🍝

Азіатська кухня на грилі Monolith🍝

Любите азіатську кухню ? З нашими грилями від Monolith ,та завдяки підставці та сковорідці Wok – ви зможете готувати справжні азіатські страви!

Поділюся з вами кількома рецептами смачних страв :


Смажені овочі в кисло-солодкому соусі

200 г. цукіні
150 г. болгарського перцю
200 г. печериць
100 г. пекінської капусти
150 г. помідорів чері
20 г. імбиру
3 зубчики часнику
1 перчик чілі
2 ст. л. кунжутного масла
5 г. кунжуту
3 ст. л. соєвого соусу
1 ст. л. устричного соусу
3 ст. л. кисло-солодкого соусу
Нарізати всі овочі брусочками, а помідори – навпіл. Розігріти добряче сковорідку Wok ,та обсмажити на кунжутному маслі овочі ,окремо в мисці змішати соуси ,додати до овочів ,перемішати, на кінець додати помідори та посипати кунжутом. Все готово ,можна насолоджуватись .

Смажений рис з овочами
200 г (довгозернистого рису відварити напередодні)
3 зубчики часнику
2 моркви
1 невеликий корінь імбиру
200 г броколі
1 солодкий перець
1 цукіні
1 перець чілі
Жменя замороженого зеленого горошку
2 яйця (за бажанням)
50 г вершкового масла
4 ст. л. кунжутного масла
Соєвий соус
Свіжа кінза

Рис відварити напередодні. Цукіні, моркву і паприку нарізати соломкою. Часник, чілі та імбир подрібнити. Броколі розібрати на дрібні суцвіття. Яйця трохи збити виделкою.Добре розігріти сковороду вок, додати кунжутне масло і обсмажити на високому вогні. Не перестарайтеся! Стежте, щоб овочі залишалися хрумкими. Викласти овочі в окрему тарілку. У воку розігріти вершкове масло і обсмажити рис пару хвилин. Потім додати овочі і спеції. Влити яйце і добре перемішати. Додати соєвий соус, перемішати і подавати.

Яєчні Макарони з куркою

200 г. яєчних макаронів
1 куряча грудка,порізати соломкою
30 г. арахісу (подрібнити але не сильно)
30 мл. арахісового або кунжутного масла
2 зубчики часнику
1 невеликий корінь імбиру, дрібно порізати
1 червоний перчик чілі, дрібно порізати
1 цибуля порей ,(біла частина),порізати соломкою
2 невеликі морквини, порізати соломкою
70 г. грибів шиїтаке (можна замінити печерицями)
100 г. молодого горошку, свіжого або замороженого
200 г. капусти пліч-чой (можна замінити пекінською капустою) порізати соломкою
Для соусу:
80 мл. курячого або овочевого бульйону
3 ст. л. соєвого соусу
2 ст. л. устричного соусу
1 ч. л. меду або цукру

Локшину відварити 2 хв і одразу остудити в холодній воді. Арахіс підрум’янити на сухій сковороді. У воку розігріти масло і обсмажити курку, відкласти на тарілку.Далі обсмажити моркву, цибулю, гриби, часник, імбир та горох. Весь час помішуємо! Далі додаємо капусту і соус, попередньо змішавши всі його інгредієнти в окремій мисці. Потім в вок відправляємо локшину і курку . Все добре перемішуємо, знімаємо з вогню посипаємо арахісом та свіжою кінзою. Ваша страва готова ,можна подавати.

Купіть гриль у Львові, Одесі чи Києві самовивозом. І, вирушайте на пікнік або дачу. Адже сучасний гриль здатний замінити цілу кухню.
Відпочинок на природі стане яскравішим, смачнішим і запам’ятається вам на довго.

Замовляйте ваш MONOLITH GRILL та насолоджуйтесь ідеальним BBQ

📲 +380 (67) 320 21 20 (швидка консультація у Viber)⁣⁣⠀

⁣⁣Купити гриль в Києві,Львові чи Одесі

КИЇВ⁣⁣⠀
«Камінін Київ»⁣⁣⠀
Адреса: м. Київ, пр. Степана Бандери, 8/2⁣⁣⠀
Телефон:068 320 00 88⁣⁣⠀
⁣⁣⠀
ЛЬВІВ⁣⁣⠀
«Камінін Львів»⁣⁣⠀
Адреса: м. Львов, вул. Зелена 111⁣⁣⠀
Телефон:067 347 63 16⁣⁣⠀
⁣⁣⠀
ОДЕСА⁣⁣⠀
«Камінін Одеса»⁣⁣⠀
Адреса: м. Одеса, вул. Толбухіна, 135, ТЦ “Мега Дом” (Новий), павільйон 8⁣⁣⠀
Телефон:067 322 49 85⁣⁣⠀
⁣⁣⠀
ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ ⁣⁣⠀
“Камінін Хмельницький”, вул. Т. Шевченка, 42⁣⁣⠀
тел: 067 111 25 00⁣⁣⠀
⁣⁣⠀

monolith_easter

Великодні знижки на керамічні грилі Monolith -25%

Керамічний гриль — унікальний пристрій, що поєднує в собі стародавні традиції та передові технології.

Так-так, саме стародавні, адже в Азії тисячоліттями застосовувалися печі в формі яйця. Їх історія почалася в Японії. Ідею японських кулінарів перейняли китайці, вони удосконалили її й отримали Mushikamado. До речі, звідси ще одна назва керамічних грилів — камадо. Сучасні пристрої максимально технологічні. Кераміка робить смак продуктів особливим, не схожим ні на що. Вона зберігає свіжість продуктів і їх сік, виключає висушування під час приготуванні. В процесі приготування не використовується масло, тому можна не боятися холестерину. У підсумку виходять хрусткі крильця, соковиті стейки і шашлик, ароматні томати і баклажани.

Принцип дії досить простий: їжа готується під дією жару, зосередженого під куполом. Керамічний гриль можна застосовувати для приготування пишного хліба і товстих шматків м’яса. Кожен з виробників пропонує значну лінійку з різними можливостями і аксесуарами, а ось розміри решіток у всіх приблизно однакові. Найкращими вважаються вироби німецького бренду під назвою Monolith. Вони багатофункціональні, а ціна на них цілком розумна.

 

Керамічний гриль — чудовий та універсальний пристрій

Поєднання кераміки та циліндричної форми роблять грилі багатофункціональними. Вибираючи одну з моделей, ви отримуєте тандир, піч, коптильню і традиційний гриль. Спробуйте закласти всередину тріску різних порід дерев — вільха, яблуня, гікорі. У підсумку вийдуть страви з різними відтінками аромату. Димний запах і смак натурального копчення неможливо підробити. Одного разу відчувши смак страви, не можна його забути та хочеться відчути знову.

Всі ці можливості є в будь-якому керамічному грилі, за винятком зовсім мініатюрних версій.

У числі їх базових функцій:

  • вбудований в кришку термометр;
  • зручна система збору попелу;
  • фіксатор кришки.

Щоб купити керамічний гриль вдало, зверніть увагу на заслінку і силу тяги. Якщо їх показники підібрані вірні, — всього 15 хвилин після засипання вугілля і пристрій буде готовий до використання. До речі, вугілля в грилі витрачаються дуже економно. Вам не потрібно стежити за стравою. До того ж, у вас є можливість замовити керамічний гриль з різним діапазоном робочих температур від 80 до 450 градусів.

Влітку і взимку — керамічний гриль готовий працювати з їжею

Керамічні грилі приваблюють оригінальним зовнішнім виглядом. Вони присутні на кухнях багатьох ресторанів і ентузіастів професійної кулінарії. На них можна готувати на вулиці, навіть взимку — гриль довго зберігає температуру. Конструкція у формі яйця класична, але у кожного з брендів є свої версії. В іншому усі камадо схожі, відрізняючись тільки кольором, деталями корпусу і типом підставки. Тобто вибір конкретної моделі — справа смаку і потреб закладу.

Вибрати свій гриль ви можете за посиланням нижче.

https://picnicmarket.com.ua/grills/keramichni-grili/attribute-product_brand-monolith-grill/

Рецепт пасочки від Monolith

Рецепт пасочки від Monolith ☀️

Най-смачніша пасха на грилі газовому, чи вугільному
Відпочинок на природі – перестав бути банальним з нашими сучасними газовими та вугільними грилями !
– 0,5 л. молоко;
– 50 гр. дріжджі;
– 6- яєць (3 цілих, 3-жовтки);
– 150 гр.масла;
– 40 гр олії;
– 150гр цукру;
– 1 пачка ванілі;
– 1 пачка родзинок (намочити на годину, промити і просушити),
– 1 кг муки

✺ Приготування: яйця збити з цукром і ванілю, 3 жовтки, 3 цілі, масло розтопити ,щоб було тепле. Муку просіяти. Молоко підігріти, щоб було тепле, в ньому розвести дріжджі, дати на кінчик ножа сіль. Вилити сюди збиті яйця з цукром, перемішати, всипати половину муки перемішати, потім вилити тепле масло, перемішати, вилити олію, перемішати, родзинки і решту муки, перемішати, тісто має бути еластичне.

✺ Дати підрости в теплому місці 1,5 год, якщо підросте скоріше, накрити в мисці харчовою плівкою. Потім руки змочити в олііі набрати щоб було на пів форми і знову дати підрости, але щоб не виходило за форму, змастити яйцем і ставити пекти 200 гр.до години часу ,в залежності від розміру ваших пасок.

Бажаємо вам неперевершених кулінарних результатів разом з нашими грилями !

‼ Купляйте ваш MONOLITH GRILL та насолоджуйтесь ідеальним BBQ 👉 https://picnicmarket.com.ua/

⠀⁣⁣⠀

📲 +380 (67) 320 21 20 (швидка консультація у Viber)⁣⁣⠀

⁣⁣Купити гриль в Києві ,Львові чи Одесі.

КИЇВ⁣⁣⠀

«Камінін Київ»⁣⁣⠀

Адреса: м. Київ, пр. Степана Бандери, 8/2⁣⁣⠀

Телефон:068 320 00 88⁣⁣⠀

⁣⁣⠀

ЛЬВІВ⁣⁣⠀

«Камінін Львів»⁣⁣⠀

Адреса: м. Львов, вул. Зелена 111⁣⁣⠀

Телефон:067 347 63 16⁣⁣⠀

⁣⁣⠀

ОДЕСА⁣⁣⠀

«Камінін Одеса»⁣⁣⠀

Адреса: м. Одеса, вул. Толбухіна, 135, ТЦ “Мега Дом” (Новий), павільйон 8⁣⁣⠀

Телефон:067 322 49 85⁣⁣⠀

⁣⁣⠀

ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ ⁣⁣⠀

“Камінін Хмельницький”, вул. Т. Шевченка, 42⁣⁣⠀

тел: 067 111 25 00⁣⁣⠀

⁣⁣⠀

 

🍕Найкраща піца це – просто 🍕

🍕Найкраща піца це – просто 🍕

Неперевершена італійська піца на грилі газовому, чи вугільному

Відпочинок на природі – перестав бути банальним з нашими сучасними газовими та вугільними грилями від «Broilking»,»Monolith» та «Big green egg» ! З ними для вас відкривається безліч нових можливостей для ваших кулінарних інспірацій,тож за допомогою спеціального каменю для піцци (який ви можете в нас придбати) , ви зробите свою незабутню піцу – будь де , не тільки вдома ☺

Як ми всі знаємо , все починається з тіста , секрет вдалої піци – в тісті , та в соусі , тому я
приділяю особливу увагу купляючи муку та помідори пелатті .

• Мука тип 00 ( твердих сортів , найкраще італійська ) – 1 кг
• Оливкова олія «extra virgin» – 60 мл.
• Вода (тепла ,40°) -0.5 л.
• Сіль – 33 гр.
• Дріжджі ( опционально , залежить від того наскільки ви хочете щоб ваша піцца
виросла) – від 10 до 30 гр.
• Цукор 20 гр.

Усе дуже просто – дріжджі змішуємо з цукром , мука + вода + олива + сіль + дріжджі з
цукром – усе добре замішуємо щоб тісто було гладким , формуємо кульки по 220-250
гр.,залишаємо під харчовою плівкою на пів години в кімн. Темп. Це все , можна крутити !
Важливо при розкручуванні тіста – підсипати добряче мукою поверхність стола та
тіста ,але перед випіканням струсити муку з тіста ,щоб не горіла на камені.перед тим як
перекладати корж , лопатку треба трішки присипати мукою ,щоб не приклеїлась, та з
легкістю зійшла на камень.Піцу бажано випікати при 300-370 ° до 6 хв,при меншій температурі час буде довшим,і якість інша.
З цього вийде 5-6 піцц , можете зробити половину , якщо вам не на велику компанію – зробіть половину з цього рецепту


Бажаємо вам вдалої піци, та незабутніх грилювань з нашими вугільними та газовими гриялми .

Купіть гриль у Львові, Одесі чи в Києві самовивозом,або з доставкойю І, вирушайте на пікнік або дачу. Адже сучасний гриль здатний замінити цілу кухню.

⠀‼ Замовляйте ваш MONOLITH GRILL та насолоджуйтесь ідеальним BBQ 👉https://picnicmarket.com.ua/

⠀⁣⁣

📲 +380 (67) 320 21 20 (швидка консультація у Viber)⁣⁣⠀

⁣⁣⠀

КИЇВ⁣⁣⠀

«Камінін Київ»⁣⁣⠀

Адреса: м. Київ, пр. Степана Бандери, 8/2⁣⁣⠀

Телефон:068 320 00 88⁣⁣⠀

⁣⁣⠀

ЛЬВІВ⁣⁣⠀

«Камінін Львів»⁣⁣⠀

Адреса: м. Львов, вул. Зелена 111⁣⁣⠀

Телефон:067 347 63 16⁣⁣⠀

⁣⁣⠀

ОДЕСА⁣⁣⠀

«Камінін Одеса»⁣⁣⠀

Адреса: м. Одеса, вул. Толбухіна, 135, ТЦ “Мега Дом” (Новий), павільйон 8⁣⁣⠀

Телефон:067 322 49 85⁣⁣⠀

⁣⁣⠀

ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ ⁣⁣⠀

“Камінін Хмельницький”, вул. Т. Шевченка, 42⁣⁣⠀

тел: 067 111 25 00⁣⁣⠀

 

Божественні стейки!🥩

Божественні стейки!🥩

Друзі, дуже важливо приділити особливу увагу при виборі м’яса, це може бути: Рібай, Стріплойн, Філе-миньон, Шатобриан, Тібоун,Портерхаус, або Рібай на кістці. М’ясо має бути свіжим, запах ніжний м’ясний з легким молочним ароматом.

Тож якщо вам вдалося придбати саме той шматочок м’яса який принесе вам задоволення, половина успіху вам гарантовано !
Наступний єтап це обробка м’яса , треба його очистити від плівок та жилок , ніж має бути гострий як бритва, завдяки тому ваш відхід буде мінімальний. Порцювати стейки радимо не менші ніж 200 гр., при такій товщині м’яса – ви зможете осягнути бажаний результат рівня прожарки .
Якщо у вас грубий стейк , смажити не більше ніж 3-4 хв. ( кожна сторона)
Ще вам знадобиться:
• Масло вершкове
• Трішки олії
• Розмарин
• Часник
• Сіль морська/гімалайська грубі кристали
• Перець чорний свіжомолотий

Після того як ви його обсмажили, скарамелізовали – вам потрібно його довести до готовності, можна просто завернути у фольгу і відставити на зону барбекю, а можна ( як я це роблю) довести його на пательні (найкраща – чавунна) підливаючи інтенсивно маслом з часником і розмарином, дуже важливо щоб масло пінилося на м’ясі, але не горіло, за цим треба слідкувати. Радимо перевіряти температуру термометром, щоб осягнути бажаний рівень прожарки .

• Blue rare – 10-29°c
• Rare – 30-51°c
• Medium rare – 57-63°c
• Medium -63-68°c
• Medium well – 72-77°c
• Well done -77+ °c

Бажаємо вам незабутніх вражень, неперевершених стейків, легкого та приємного готування на наших сучасних грилях, газових та вугільних !

Що приготувати смачного на газовому грилі

Що приготувати смачного на газовому грилі

Набридла одноманітна їжа? Купіть гриль, на якому можна готувати безліч смачної та корисної їжі.
Газові грилі не потребують особливого обслуговування.
Навіть не маючи спеціальної коптильні, можна приготувати чудову копчену курочку.
Для цього потрібно:
  • Розрізати тушку навпіл, щоб курочка рівномірно приготувалася. Замаринувати на годину в суміші сухих спецій.
  • Взяти тріску для копчення, покласти в ящик. А якщо в комплектації гриля він не передбачений, зробіть мішечок з фольги.
  • Помістити тріску в гриль.
  • Включити апарат, і почекати поки тріска почне диміти.
Потім викладіть курку на решітку і закрийте кришку гриля. Провіряйте готовність м’яса, не часто відкриваючи, щоб зберігати дим. Саме він додасть вашій страві нестримний аромат з’їсти його.
Коли приготуєте курку на грилі, тоді зрозумієте, що домашнє копчення набагато смачніше і корисніше купленої їжі в магазині.

 

Риба.
Риба на грилі дуже цінна, адже в ній залишаються корисні речовини.
Стейки сьомги змішайте з оливковою олією, соком лимона, сіллю і перцем. Маринуйте 20-30 хвилин. Обсмажте з обох сторін.
Овочеві шашлики.
Щоб овочі просмажились рівномірно, товщина не повинна перевищувати 1 см.
Баклажан, кабачок, солодкий перець, цибулю, і гриби попередньо маринуємо в спеціальних соусах:
  • Кабачки й гриби добре підходять до соєвого соусу з розмарином.
  • Баклажан і болгарський перець – з бальзамічним оцтом і дрібкою чебрецю.
  • Перед приготуванням посипте овочевою приправою і зеленню. Додайте оливкову олію.
  • Ще одним універсальним маринадом може бути суміш з оливкової олії, соку лимона і дрібно нарізаного часнику.
Перед грилюванням змастіть грати маслом. Обсмажте з обох сторін.
Овочеві шашлички добре підходять до м’яса.
Як бачите, рецептів приготування страв на газовому грилі дуже багато. Наш магазин є офіційним дилером бренду Broil King.
Купіть гриль у Львові, Одесі чи Києві самовивозом. І, вирушайте на пікнік або дачу. Адже сучасний гриль здатний замінити цілу кухню.
Відпочинок на природі стане яскравішим, смачнішим і запам’ятається вам на довго.
Найсмачніші рецепти страв на газовому грилі

Найсмачніші рецепти страв на газовому грилі

Газовий гриль дійсно є особливим помічником для приготування смачних страв на природі. Користуватися газовим грилем зовсім не складно – потрібно всього лише приєднати до нього подачу газу і насолоджуватися швидким, безпечним і комфортним результатом. Гриль додасть вашим кулінарним виробам особливі відтінки смаку і текстури, а наші газові грилі неодмінно допоможуть зробити процес готування зручним і приємним. Наш магазин газових грилів є офіційним дилером відомого бренду Broil King – так що ми гарантуємо вам високу якість пристосувань для гриля. Купити газовий гриль в Києві, Одесі чи Львові можна легко на нашому сайті.

Питанням залишається вибір того, що можна приготувати на грилі. Звичайно, першими на думку спадають класичні шашлики, але повірте – це далеко не єдина можливість для газового гриля! Ми підібрали для вас декілька оригінальних і смачних рецептів страв на сучасному грилі.

Ребра-барберкю

Звичайно, м’ясо є незмінним фаворитом на пікніку. Але крім звичайних шматочків свинячої вирізки, курячих крилець або ніжок, спробуйте приготувати свинячі ребра. З нашим рецептом і газовим грилем від нашої компанії ви обов’язково досягнете найсмачніших реберець, які ви пробували.
Першим кроком необхідно видалити з ребер мембрану – так ребра стануть більш ніжними та соковитими. Далі ребра необхідно добре розтерти сумішшю спецій – вибирайте свої улюблені. Приправи розподіляйте щедро і з усіх боків. Потім слід підготувати гриль: для цього варто підвести до нього газ із балона, запалити одну зону, поставити на неї контейнери з водою і зі шматочками дерева. Ребра загорніть у фольгу і викладіть на холодну зону, готуйте при температурі 120-140 градусів – так ребра наситять максимальну кількість смаку. За необхідності перевертати ребра, а десь через годину фольгу необхідно зняти.
Коли ребра майже приготовлені, слід покрити їх соусом-барбекю – робіть це декілька разів тонкими шарами. Після приготування ви отримаєте неймовірні ароматні й соковиті реберця!

Піца

Мало хто наважується готувати піцу в коптильні, але насправді висока температура гриля дуже нагадує піч для піци в ресторані. Ми обов’язково рекомендуємо вам приготувати піцу на грилі! Перед приготуванням підготуйте всі свої начинки – краще приготувати їх заздалегідь, щоб вони рівномірно нагрівалися на грилі.
Для початку необхідно злегка промазати корж тіста для піци маслом і припекти обидві його сторони на решітці. Після цього варто покласти начинку – тут можете дати своїй фантазії розігратися. Кладіть томатний соус, сир, будь-яке м’ясо (краще приготувати заздалегідь або знову ж таки окремо підготувати на грилі), особливо смачними виходять овочі та гриби. Додайте на корж начинку і накрийте грати. Після цього готувати піцу потрібно всього 3-7 хвилин, але кожну хвилину рекомендується обертати піцу на 90 градусів. Вуа-ля, чудова піца з димком готова!

Гриби

Одним з кращих варіантів страви на газовому грилі є печериці – їх можна приготувати в будь-якому соусі, але ми рекомендуємо спробувати вам варіант з беконом. Для цього потрібно зробити маринад з оливкової олії (можна використовувати будь-яке інше рослинне або їх суміш), улюблених спецій і трав, і заздалегідь залишити в ньому гриби. Потім слід обережно загорнути печериці в бекон і нанизати на шампури. При копченні їх варто готувати до невеликої золотистої скоринки з двох сторін.

Смачного!
Вибираємо гриль

Вибираємо гриль

Відпочинок на природі чи на дачі – це одне з найкращого проведення часу з сім’єю і друзями. Якщо ви не знаєте, що і як приготувати – сучасний гриль допоможе вам у цьому питанні. З його допомогою сніданок, обід і вечеря отримають неперевершений соковитий смак. Підходить як для сім’ї, так і для великої компанії. На наших грилях можна приготувати:
• шашлик;
• стейки;
• птицю;
• морепродукти;
• овочі;
• піцу та інші блюда.

Щоб раціонально спланувати гриль зону, оберіть з нашого каталогу ту модель, яка підійде саме вам.

Керамічний гриль
Monolith ICON

За допомогою керамічного гриля можна випікати, смажити, і навіть використовувати його в якості мангалу. Хороший варіант для обладнання барбекю-зони.
Головна перевага у тому, що їжа приготовлена у ньому, виходить соковитою і запашною. Завдяки тому, що їжа готується в закритому грилі, делікатеси пропитуються ароматом власного соку і натурального деревного вугілля, що надає приголомшливий смак їжі.
Ще один плюс у тому, що керамічні стінки грилю тривалий час зберігають тепло.
Керамічний гриль легкий в обслуговуванні.
Найкращим вважається гриль німецького бренду Monolith.

 

Газовий гриль

Газовий гриль підходить тим людям, які дуже зайняті й не хочуть витрачати час на розпалювання вугілля і дров. Його можна використовувати як газову плиту, для приготування стейків, овочей та великого різноманіття страв.
Основна перевага даного апарату – можливість точного контролю температури. У ньому є таймер, який не дозволить забути про страву. Наш магазин являється офіційним дилером компанії Broil King.
Коптильня
Не зважаючи на те, що в магазинах можна купити будь-яку їжу, домашні страви смачніші, коли приготовленні своїми руками. Домашнє копчення представляє собою термічну обробку м’яса, риби, птиці за допомогою диму, який придає пікантний, соковитий смак і унікальний аромат їжі.
Конструкція безпечна і застосовується на будь-яких просторах.
Купити гриль в Києві, Одесі, у Львові можна з точки продажів самовивозом. Також діє доставка «Новою поштою».
Пікнік з приготовленою їжею на грилі – найсмачніше свято в будь-який час року.

Monolith Basic

Літо в розпалі готуємо на мангалі!

І не тільки на мангалі, а також на решітці, грилі та барбекю. Сучасних пристроїв для того, щоб приготувати стейки, овочі та інші смаколики зараз безліч – головне зробити правильний вибір і насолоджуватися спілкуванням з друзями та рідними на відкритому повітрі.

Всі результати пошуку