🍖Приготування страв на вугільному грилі🔥

При смаженні без кришки не лише втрачається жар, але й розчиняється у повітрі увесь приємний аромат диму. Приготування у спосіб Kamado із закритою кришкою забезпечує рівномірне готування страви та дозволяє контролювати температуру, а отже, можна не хвилюватися, що ваша страва підгорить.

ГРИЛЬ

Для маленьких шматочків та страв, що готуються не довше 20 хвилин.

  • Відкрийте кришку та заслінки .
  • Рівномірно розподіліть тліюче вугілля в камері згоряння
  • Вкладіть решітку для готування та помістіть страву безпосередньо над гарячим вугіллям.

Зауважте Якщо температура у вугільному грилі занадто висока, прикрийте злегка заслінку на кришці.

ЗАПІКАННЯ/ВИПІКАННЯ


Жар циркулює навколо страв, що потребують тривалого приготування. Найкраще підходить для печені, піци та кексів.

  • Відкрийте кришку та заслінки
  • Розсуньте тліюче вугілля по обидві сторони решітки для готування.
  • Встановіть відсікач жару
  • Налийте трішки води у піддон та помістіть його над відсікачем.
  • Знову вкладіть решітку для готування та помістіть страву безпосередньо над піддоном.

Зауважте Якщо температура у грилі занадто висока, прикрийте злегка заслінку на кришці.

Використовуйте техніку обсмажування та пересування — спершу обсмажте м’ясо прямо над розжареним вугіллям, а тоді пересуньте його у місце над піддоном для повільного приготування.

Техніка 50/50 прекрасно підходить для приготування курячих грудок, реберець та ковбасок.

  • Відкрийте кришку та заслінки.
  • Встановіть відсікач жару на одній половині гриля.
  • Налийте трішки води у піддон та помістіть його над відсікачем жару.
  • Поставте решітку для готування та помістіть страву, яку потрібно приготувати швидко, безпосередньо над вугіллям.
  • Помістіть страву, яку потрібно готувати довше, над піддоном.

Зауважте Якщо температура у грилі занадто висока, прикрийте злегка заслінку на кришці.

 

Категорії:
Grills & BBQ, Новини, Поради
Відгуки
Поки немає жодного відгуку.
Написати відгук
Ваш відгук
Ім'я
Email

Всі результати пошуку