?3 способи приготування страв на газовому грилі?

ПРИГОТУВАННЯ СТРАВ НА ГАЗОВОМУ ГРИЛІ

Рекомендуємо завжди готувати із закритою кришкою. Це забезпечує рівномірну циркуляцію тепла та зберігає аромат диму, який ми всі так любимо. Таким чином страва залишається соковитою, тепло не втрачається та скорочується час приготування.

Основні правила приготування на газовому грилі


Для маленьких шматочків та страв, що готуються не довше 20 хвилин.

  • Запаліть усі пальники та поверніть їх у положення повного жару.
  • Дайте грилю прогрітися від 5 до 10 хвилин.
  • Помістіть страву на решітку для готування та закрийте кришку.

ЗАПІКАННЯ/ВИПІКАННЯ

При використанні цього способу гриль працює як піч із вентилятором. Найкраще підходить для печені, хліба та кексів.

  • Запаліть усі пальники та поверніть їх у положення повного жару.
  • Дайте грилю прогрітися від 5 до 10 хвилин.
  • Вимкніть середній пальник(и) та розмістіть страву над незапаленими пальниками.
  • Поверніть інші пальники в середнє положення, щоб зменшити температуру, та закрийте кришку.

50/50


Судячи з назви, метод 50/50 дозволяє готувати страви одночасно над прямим та непрямим жаром.

  • Запаліть усі пальники та поверніть їх у положення повного жару.
  • Дайте грилю прогрітися від 5 до 10 хвилин.
  • Вимкніть середній та правий або лівий пальники.
  • Обсмажте страву над запаленим пальником (прямий жар), а тоді перемістіть її на ділянку над незапаленими пальниками (непрямий жар) для повільного приготування.
Категорії:
Grills & BBQ, Новини, Поради
Відгуки
Поки немає жодного відгуку.
Написати відгук
Ваш відгук
Ім'я
Email

Всі результати пошуку