?Яловичина з горгонзолою? та горіхами

800 г яловичини (бічна частина)

150 г груші

100 г волоський горіх

1 столова ложка меду

75 г сиру горгонзола

1 ложка Оливкової олії

1 чайна ложка солі

1/2 чайної ложки перцю

Спочатку нагрійте моноліт приблизно до 220 ° C. У каструлі підсмажте нарізану кубиками грушу, горіхи, додайте мед і трішки карамелізуйте постійно помішуючи. Будьте уважні до гриля, оскільки горіхи можуть швидко підгоріти. Відкладіть карамелізовані горіхи з грушею.

Розріжте бічний стейк паралельно волокну класичним зрізом метелика, легко відбийте. Покрийте плоский стейк горіхами з грушею та горгонзолою. Змастіть м’ясо оливковою олією та посипте його сіллю і перцем.

Щільно згортайте м’ясо і переконайтесь, що боки також загорнуті. Закріпіть рулет шпагатом.

Обсмажте рулет з усіх боків. Відкладіть м’ясо на хвилину, щоб перевести гриль на непрямий нагрів. Для цього покладіть дефлекторний камінь на решітку. Потім приготуйте м’ясо опосередковано при температурі близько 130 ° C до температури в середині рулету 56 ° C (середнє прожарення).

 

Потім дайте м’ясу ненадовго відпочити, а потім наріжте його скибочками.

Бажаємо вам смачного!

Придбайте свій кераміний гриль камадо від Німецького виробника “MONOLITH” в стаціонарних магазинах в Києві, Львові, Одесі, Житомирі, Ужгороді, або замовте доставку по всій Україні.

Насолоджуйтесь якісним грилюванням разом з Picnicmarket !

 

Категорії:
Grills & BBQ, Новини, Поради, Рецепти
Відгуки
Поки немає жодного відгуку.
Написати відгук
Ваш відгук
Ім'я
Email

Всі результати пошуку