?Яловичина з горгонзолою? та горіхами
800 г яловичини (бічна частина)
150 г груші
100 г волоський горіх
1 столова ложка меду
75 г сиру горгонзола
1 ложка Оливкової олії
1 чайна ложка солі
1/2 чайної ложки перцю
Спочатку нагрійте моноліт приблизно до 220 ° C. У каструлі підсмажте нарізану кубиками грушу, горіхи, додайте мед і трішки карамелізуйте постійно помішуючи. Будьте уважні до гриля, оскільки горіхи можуть швидко підгоріти. Відкладіть карамелізовані горіхи з грушею.
Розріжте бічний стейк паралельно волокну класичним зрізом метелика, легко відбийте. Покрийте плоский стейк горіхами з грушею та горгонзолою. Змастіть м’ясо оливковою олією та посипте його сіллю і перцем.
Щільно згортайте м’ясо і переконайтесь, що боки також загорнуті. Закріпіть рулет шпагатом.
Обсмажте рулет з усіх боків. Відкладіть м’ясо на хвилину, щоб перевести гриль на непрямий нагрів. Для цього покладіть дефлекторний камінь на решітку. Потім приготуйте м’ясо опосередковано при температурі близько 130 ° C до температури в середині рулету 56 ° C (середнє прожарення).
Потім дайте м’ясу ненадовго відпочити, а потім наріжте його скибочками.
Бажаємо вам смачного!
Придбайте свій кераміний гриль камадо від Німецького виробника “MONOLITH” в стаціонарних магазинах в Києві, Львові, Одесі, Житомирі, Ужгороді, або замовте доставку по всій Україні.
Насолоджуйтесь якісним грилюванням разом з Picnicmarket !