?Історія керамічних грилів “Камадо”

Технологія керамічних грилів «Камадо» почалась ще в Китайській імперії, за часів правління династії «Цінь», 3 століття до н.е. – в ті часи вся їжа готувалась виключно в глиняних печах. Через 6 століть, Японці перейняли технології створення керамічних грилів, та надали йому назву «Камадо», що в перекладі означає «піч». Казани з їжею підвішували над вогнем або відкритим жаром всередині “камадо”, а для приготування м’яса, риби та овочів окремо встановлювалася поздовжня решітка. Опруч готування їжі, в ті часи, “камадо” використовували також для обігріву будинку.

Впродовж багатьох віків, японські майстри вдосконалювали технологію «камадо», з’явилися різновиди для домашнього використання і переносні моделі. Саме з останніми під час другої світової війни познайомилися американські солдати, військовослужбовці США привезли новинку додому, а в 1974 році почали виробництво на світовому рівні, тоді ніхто й подумати не міг, що купити гриль «Камадо», можна буде не тільки в США, а в більш ніж 50 країнах по всьому світу.

На сьогодні виробників керамічних, вугільних грилів є безліч на ринку, але далеко не всі можуть похвалитися своєю бездоганною якістю, багатофункціональністю, та сучасним, стильним дизайном.

Популярні моделі грилей Камадо

Хедлайнерами серед грилів «Камадо» – безперечно можна назвати німецького виробника «Monolith Kamado Grill» та американського виробника «Big Green Egg», адже саме завдяки їм, технології, функціонал та якість – постійно вдосконалюються.

Щоб посмажити шашлик, реберця, запекти птицю, зварити суп, закоптити великий шматок м’яса, рибу, спекти хліб, піцу, та навіть зробити чізкейк або будь-який інший десерт – вистачить одного гриля!

 

Можливості «Камадо» – не мають меж.

Категорії:
Grills & BBQ, Новини, Поради
Відгуки
Поки немає жодного відгуку.
Написати відгук
Ваш відгук
Ім'я
Email

Всі результати пошуку