Найсмачніші рецепти страв на газовому грилі

Газовий гриль дійсно є особливим помічником для приготування смачних страв на природі. Користуватися газовим грилем зовсім не складно – потрібно всього лише приєднати до нього подачу газу і насолоджуватися швидким, безпечним і комфортним результатом. Гриль додасть вашим кулінарним виробам особливі відтінки смаку і текстури, а наші газові грилі неодмінно допоможуть зробити процес готування зручним і приємним. Наш магазин газових грилів є офіційним дилером відомого бренду Broil King – так що ми гарантуємо вам високу якість пристосувань для гриля. Купити газовий гриль в Києві, Одесі чи Львові можна легко на нашому сайті.

Питанням залишається вибір того, що можна приготувати на грилі. Звичайно, першими на думку спадають класичні шашлики, але повірте – це далеко не єдина можливість для газового гриля! Ми підібрали для вас декілька оригінальних і смачних рецептів страв на сучасному грилі.

Ребра-барберкю

Звичайно, м’ясо є незмінним фаворитом на пікніку. Але крім звичайних шматочків свинячої вирізки, курячих крилець або ніжок, спробуйте приготувати свинячі ребра. З нашим рецептом і газовим грилем від нашої компанії ви обов’язково досягнете найсмачніших реберець, які ви пробували.
Першим кроком необхідно видалити з ребер мембрану – так ребра стануть більш ніжними та соковитими. Далі ребра необхідно добре розтерти сумішшю спецій – вибирайте свої улюблені. Приправи розподіляйте щедро і з усіх боків. Потім слід підготувати гриль: для цього варто підвести до нього газ із балона, запалити одну зону, поставити на неї контейнери з водою і зі шматочками дерева. Ребра загорніть у фольгу і викладіть на холодну зону, готуйте при температурі 120-140 градусів – так ребра наситять максимальну кількість смаку. За необхідності перевертати ребра, а десь через годину фольгу необхідно зняти.
Коли ребра майже приготовлені, слід покрити їх соусом-барбекю – робіть це декілька разів тонкими шарами. Після приготування ви отримаєте неймовірні ароматні й соковиті реберця!

Піца

Мало хто наважується готувати піцу в коптильні, але насправді висока температура гриля дуже нагадує піч для піци в ресторані. Ми обов’язково рекомендуємо вам приготувати піцу на грилі! Перед приготуванням підготуйте всі свої начинки – краще приготувати їх заздалегідь, щоб вони рівномірно нагрівалися на грилі.
Для початку необхідно злегка промазати корж тіста для піци маслом і припекти обидві його сторони на решітці. Після цього варто покласти начинку – тут можете дати своїй фантазії розігратися. Кладіть томатний соус, сир, будь-яке м’ясо (краще приготувати заздалегідь або знову ж таки окремо підготувати на грилі), особливо смачними виходять овочі та гриби. Додайте на корж начинку і накрийте грати. Після цього готувати піцу потрібно всього 3-7 хвилин, але кожну хвилину рекомендується обертати піцу на 90 градусів. Вуа-ля, чудова піца з димком готова!

Гриби

Одним з кращих варіантів страви на газовому грилі є печериці – їх можна приготувати в будь-якому соусі, але ми рекомендуємо спробувати вам варіант з беконом. Для цього потрібно зробити маринад з оливкової олії (можна використовувати будь-яке інше рослинне або їх суміш), улюблених спецій і трав, і заздалегідь залишити в ньому гриби. Потім слід обережно загорнути печериці в бекон і нанизати на шампури. При копченні їх варто готувати до невеликої золотистої скоринки з двох сторін.

Смачного!
Категорії:
Grills & BBQ, Поради, Рецепти
Відгуки
Поки немає жодного відгуку.
Написати відгук
Ваш відгук
Ім'я
Email

Всі результати пошуку