Гриль чи барбекю: обираємо правильно!

Ера розпаленого багаття на землі посеред лісу, мабуть, давно вже в минулому. І це тільки на користь природі та екологічного стану лісу. Сучасна людина, яка хоче відпочити на природі, вже давно має переносний мангал та решітку, вуглі та всі необхідні аксесуари для пікніка.

Але ще одним способом відпочинку, який досить трендовий зараз, – приготування на грилі чи барбекю на території власного будинку, котеджу чи десь на відпочинковій базі.

Чому потрібно купити гриль чи барбекю замість мангала?

Що ми можемо приготувати на мангалі? М’ясо та рибу, гриби та овочі на решітці, картоплю у фользі та ще декілька страв у фользі. Здається, що цього достатньо для гарного вечора чи вихідного дня на природі, але гриль та барбекю здатні розширити діапазон приготованих страв та гастрономічних вражень у кілька раз. Лишається обрати лише, що купити: гриль або барбекю.

У чому різниця між барбекю та гриль?

Гриль та барбекю по своїй суті найбільше відрізняються наявністю кришки, а це означає, що температура та технологія приготування будуть різними.

Що краще обрати гриль чи барбекю?

Почнемо від складного до простого: гриль, а потім барбекю.

Гриль. Гриль однозначно варто купити тим, хто серйозно захоплюється приготуванням стейків та іншим стравам, які неможливо та уявити без наявності гриля. Гриль буде справжнім помічником, якщо у вас є кафе чи інший заклад харчування.

Гриль володіє якостями, які неможливо порівняти з барбекю:

  • Має термостат для підтримки температури
  • Може бути вугільний, газовий, дров’яний та електричний
  • Звичайний та професійний гриль (для компанії маленької з 5 людей та для готування нон-стоп для клієнтів закладу).

Найголовніша концепція приготування на гриль «High&quick» – висока температура та дуже швидко. Золотиста скоринка і неймовірна соковитість страви в середині за лічені хвилини за допомогою обігріву 360 градусів.

Ціна на гриль формується за принципом:

  1. Розмір
  2. Потужність та кількість порцій одночасно
  3. Матеріали виконання
  4. Вид “палива” (газ, дрова, вугілля чи електрика)

Барбекю. Конструкція барбекюшниці значно простіша за гриль. По своїй суті – це мангал сучасності. Барбекю має класичну решітку, але перевага її у наявності заслінка, яка відіграє роль кришки. Це дозволяє змінювати концепцію приготування їжі, підвищуючи температуру та додаючи можливість приготування страви зі всіх сторін. Барбекюшниці в ПікнікМаркет можна обрати на будь-який смак і бюджет.

Ціна на барбекю в основному залежить від 3-ох факторів:

  1. Наявність кришки
  2. Матеріал решіток
  3. Габарити (переносний чи стаціонарний барбекю)

Отже, висновок можна зробити, що барбекю – це більш економний варіант для приготування м’яса, риби, овочів, тощо у порівнянні з грилем, але однозначно крок вперед від мангала. Страви будуть соковиті, смачніші, а діапазон рецептів безмежний. В інтернет-магазині ПікнікМаркет ви однозначно оберете для себе ідеальне обладнання та аксесуари для приготування стейків з м’яса, риби, а також овочів та безлічі інших страв. Головне врахувати свої потреби додати бюджет і тоді звернутися до наших менеджерів-консультантів, які допоможуть остаточно зробити вибір. ПікнікМаркет працює лише з перевіреними виробниками та постачальниками обладнання для барбекю та гриль та має вигідні ціни та сервіс.

Категорії:
Огляди, Поради
Відгуки
Поки немає жодного відгуку.
Написати відгук
Ваш відгук
Ім'я
Email

Всі результати пошуку