Топ-5 продуктів, для приготування на грилі

Взимку завжди хочеться тепла, походу на природу і шашлику. З приходом весни і літа ми все хоча б раз збираємося на пікнік, посмажити шашлик і провести приємно час на природі. А чи бувало у вас відчуття, що раз шашлик можна з’їсти, але більше не хочеться?

І тут справа не в кулінарних здібностях автора страви, маринаді або секреті ідеального вугілля, – просто хочеться різноманітності. Саме сьогодні ми поговоримо про продукти, які ідеально підходять для гриля, барбекю та кардинально відрізняються від класичного шашлику.

Найкращі продукти, які можна приготувати на грилі, барбекюшниці або мангалі.

  • М’ясо або риба. Звичайно, ніхто не буде винаходити велосипед, м’ясо і риба завжди будуть очолювати верхівку хіт-параду продуктів для грилю, але сьогодні ми змінюємо спосіб приготування, так що поїхали:

Спробуйте обрати стейк з м’яса або риби. Це зовсім інші смакові відчуття, обов’язково з соусом спеціально для грилю. Дуже секретний секрет: замочити м’ясо в молоці з розмарином на 2 хвилини для ідеальної рум’яної скоринки.

Зробіть новий маринад для ребер: соєвий соус, гірчиця, мед та розмарин – повірте це дуже смачно

Використовуйте фольгу або спеціальні алюмінієві форми з кришками для приготування соковитих і неймовірно смачних страв з м’яса (особливо кролика) і риби. Можна використовувати вино, різні спеції, одним словом фантазія завжди допоможе зробити вибір.

  • Овочі гриль. Чесно кажучи, овочам на грилі іноді віддають більше переваги ніж навіть м’ясу, важливо тільки правильно їх приготувати. Використовуйте маринади і спеції для гриля та наш секрет: обов’язково не забудьте змастити овочі рафінованою олією щоб вони не пересохли не прилипли до решітки.
  • Гриби – печериці на грилі – це смачно і швидко! Бажано замаринувати їх перед приготуванням в олії та спеціях, за бажанням.
  • Лаваш. У лаваша є два способи приготування: один тільки лаваш зі спеціями, а-ля чіпси і другий варіант, коли в лаваш накладають різні начинки, загортають конвертиком і тоді обсмажують до хрусткої скоринки на решітці. Кращою начинкою буде приготовані на грилі овочі, гриби, риба або м’ясо з різними соусами і твердим сиром.
  • Плов. У цьому випадку, крім гриля або мангала потрібна буде спеціальна сковорода вок або казан. Інгредієнти стандартні, але смак інший, ніж на газу. Такий плов в деяких джерелах називають “по-американськи”.

Це найбільш прості варіанти, як можна урізноманітнити страви на грилі, барбекю або мангалі. У цій справі головне набратися сміливості і спробувати, а далі експериментувати, шукати нові рецепти в інтернеті, запитати друзів. Ну і, звичайно, результат багато в чому буде залежати від якості матеріалів і виконання вашого обладнання для гриля, барбекю, вибирайте кращі варіанти, які можна купити на picnicmarket.com.ua, щоб результат завжди був очікуваним і приємним.

Бажаємо вам смачних експериментів і гарного відпочинку на свіжому повітрі!

Категорії:
Поради, Рецепти
Відгуки
Поки немає жодного відгуку.
Написати відгук
Ваш відгук
Ім'я
Email

Всі результати пошуку